Nederlands Computerwoordenboek - Computerwoorden.nl: Een begrip in de ICT!
computerwoorden.nl
Nederlands Computerwoordenboek
Home | Sitemap | Zoektips |

Inleiding Nederlands computerwoordenboek

Wat is Computerwoorden.nl?

Computerwoorden.nl is een woordenboek dat speciaal gericht is op woorden die te maken hebben met computers, telecommunicatie, sms/chat, Internet, games, enzovoort.

Waarschuwing:
Geef nooit persoonlijke informatie weg, als u niet zeker weet waarvoor die informatie wordt gebruikt. Wanneer je bijvoorbeeld na een enquête een gsm-nummer moet invoeren om het resultaat te bekomen, kunnen er kosten aan verbonden zijn!

Waaruit bestaat Computerwoorden.nl?

Zoekmachine

Met de zoekmachine kunt u binnen het woordenboek en woordenlijsten van Computerwoorden.nl zoeken naar woorden/jargon/definities.

Woordenboek

In het woordenboek krijgt u na een zoekopdracht de mogelijke woorden (maximaal 20) direct te zien.

Woordenlijsten met basisbegrippen in verschillende talen

In de woordenlijsten ziet u algemene computerwoorden/termen in verschillende talen naast elkaar. U kunt de begrippen in de talen Engels, Nederlands, Duits, Frans, Spaans en Fries naast elkaar zetten.

Thema's van het woordenboek

In de Thema's worden diverse onderwerpen uitgelicht. U kunt hier de woorden vinden die met een bepaald onderwerp te maken hebben, momenteel komen de volgende thema's aan bod:
De thema's worden uitgebreider beschreven in de sitemap.

Website informatie

Algemene informatie over Computerwoorden.nl, zoals de copyright, ict-woordenboek en hoe je grotere letters kunt instellen in de browser (Internet Explorer/Chrome/Firefox).

Webmaster informatie

Tevens vindt u hier de informatie voor de webmasters, zoals de code om de zoekmachine van Computerwoorden.nl op de site te kunnen plaatsen.