Programmeertaal woordenboek - Computerwoorden.nl: Een begrip in de ICT!
computerwoorden.nl
Programmeertaal woordenboek
Printlijst:
Home | Sitemap | Zoektips |

Programmeertalen

Natstar

Ontwikkelomgeving van Nat Systems. Natstar biedt goede ondersteuning bij hergebruik van softwarecomponenten. Nat Systems positioneert zijn product als 'strategische ontwikkelomgeving'.

Natural

Productieve ontwikkeltaal. Onderdeel van Adabas/Natural.Ontwikkeld door Software AG uit Darmstadt (Duitsland). Het product wordt in combinatie met Adabas over de hele wereld gebruikt in hoofdzakelijk mainframe omgevingen. Het is een 4e generatie ontwikkelomgeving voor bedrijfskritische applicaties. Een ontwikkelomgeving die bekend staat om zijn betrouwbaarheid en stabiliteit.
Hello World in Natural.
Hello World in Natural.

NLP

  • Neuro Linguistic Programming
Neuro Linguistic Programming is een wetenschappelijk aangetoonde denktechniek waarbij men met een bepaalde perceptie een stemming kan vormen. Daardoor kunt u gedragingen zo sturen dat het gewenste resultaat binnen handbereik ligt. NLP is zeer resultaatgericht. Het richt zich op succes. Welk doel je jezelf stelt is irrelevant, mits je maar doelen nastreeft. Het uitgangspunt van NLP is dat het neurologisch fundament van ieder individu hetzelfde is. Op welke wijze je in dat neurologisch systeem communiceert (praten, ruiken, proeven, ervaren) bepaalt het verschil tussen het succes van het ene individu tegenover het falen van een ander.