Cursussen in de ICT - Computerwoorden.nl: Een begrip in de ICT!
computerwoorden.nl
Cursussen in de ICT
Home | Sitemap | Zoektips |

Cursussen

AMBI

  • Automatisering en Mechanisering van de Bestuurlijke Informatieverwerking
De automatiseringsopleiding op het gebied van bestuurlijke informatievoorziening (hbo-niveau). De opleiding Basisdiploma AMBI biedt u inzicht in alle belangrijke aspecten van de informatiekunde. De opleiding Basisdiploma AMBI bestaat uit drie modulen: Organiseren met informatietechnologie (HG.1), Benutten van technische infrastructuren (HG.2) en Werken in automatiseringsprojecten (HG.3).

AutoDesk Mechanical Designer

Een Mechanical Designer pst de nieuwste 3D modelleetechnieken toe in Inventor om parametrische modellen samen te stellen, sneller een functioneel mechanisch ontwerp te maken en vanuit een 3D-model werk- en samenstellingen-tekeningen te genereren. Hij kan het Methodisch Ontwerpproces toepassen op elk nieuw product.

Autodesk System Manager

Titel van de Autodesk certificering. Een Autodesk System Manager moet in staat zijn om zelfstandig AutoCAD toepassingen binnen een tekenkamer te begeleiden en te beheren. Hij moet op de hoogte zijn van de modernste tekentechnieken zodat hij tekenaars kan begeleiden om zo functioneel mogelijk te werken. De technieken om een professionele toepassing voor AutoCAD te maken mogen geen geheim meer voor hem zijn en hij heeft zich bewezen dat hij de technieken kan toepassen.