Copyright - Computerwoorden.nl: Een begrip in de ICT!
computerwoorden.nl
Copyright
Home | Sitemap | Zoektips |

Copyright

Copyright

De teksten, afbeeldingen en andere items op deze website vallen onder de bescherming van het auteursrecht. Kopie´┐Żn, aanpassingen, vertalingen van het geheel of van een gedeelte van deze website in welke vorm of op welke manier dan ook, zijn ten strengste verboden, tenzij voorafgaandelijk schriftelijk toestemming is verleend door Geert Bos. Alle informatie op deze website is exclusief eigendom van Geert Bos, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld.

Tevens wordt het databankrecht op het computerwoordenboek en de op deze website verzamelde informatie uitdrukkelijk voorbehouden.

Voor bijkomende inlichtingen kunt u gebruik maken van het Informatieformulier dat u onder Informatie in de linker kolom kunt vinden.

Toestemming

Hierbij verleent de maker van Computerwoorden.nl toestemming voor het opnemen van een klein aantal woorden (inclusief definities) in verslagen, scripties, huiswerk, web-sites, boeken, folders, presentaties, enzovoort. Als tegenprestatie wil de maker graag dat de bron Computerwoorden.nl wordt genoemd, maar stelt dit niet verplicht.

Handige links

  • Iusmentis.com
    Het doel van iusmentis.com is, kort gezegd, "de wet uitleggen aan techneuten, en techniek aan juristen". Een groot deel is gericht op intellectueel eigendom, maar ook Internetrecht komt uitgebreid aan bod (zie b.v. de gids Legaal bloggen - juridische valkuilen voor weblogs of De Wet Computercriminaliteit).